JOBBA SOM SOCIONOM-KONSULT I NORGE

Varför kan man inte jobba i Norge som hyrsocionom/stafettsocionom?

Det är självklart man kan de! Vad är då anledningen till att man skulle vilja jobba i Norge förutom det vackra landskapet och människorna?

Lönen såklart!- Vi förstår att många inte är villiga att bara ge upp sitt liv och trygghet för ett jobb i Norge, men så behöver det inte vara. Du behöver inte säga upp dig från ditt jobb och du behöver inte flytta permanent. Många gör som så att de tar ledigt ett par månader från sitt vanliga jobb och åker till Norge i några månader för att jobba som socionom-konsult. Detta gör man p.g.a den väldigt höga lönen som erbjuds där. Tänk dig själv, du åker iväg och jobbar i ca 3 månader så kommer du hem med pengar på kontot som motsvarar ca 9 månaders arbete.

Vill du inte eller får du inte ta ledigt från ditt jobb så kan du alltid åka under din semester till Norge för att jobba som socionom-konsult. Visst vill man ha lite ledigt också under semestertiderna. Men de är inte omöjligt. Ta kontakt med ett bra bemanningsföretag för jobb som socionom-konsult i Norge så kan de hjälpa dig med hela planeringen av din vistelse samt att de kan hjälpa dig lägga upp dina arbetstider så du även får lite semester 🙂